شروع سیزدهمین دوره

طرح ملی ایران مرز پرگهر

طرح ملی ایران مرز پرگهر به گزارش كاركادو رئیس مركز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران اعلام نمود: سیزدهمین دوره طرح ملی ˮایران، مرز پرگهرˮ با برگزاری اردوهای علمی-فرهنگی و با تحقق شعار ˮما می توانیمˮ در معاونت های فرهنگی جهاددانشگاهی سراسر كشور شروع شد.


به گزارش كاركادو به نقل از ایسنا، طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» از سال ۱۳۸۴ با هدف تقویت روحیه خود باوری، تاكید بر هویت ایرانی اسلامی و تحقق شعار «ما می توانیم» به منظور آشنایی دانشگاهیان و نخبگان دانشگاهی با طرح ها و پروژه های بزرگ ملی و دستاوردهای عظیم صنعتی، علمی، پژوهشی، زیر بنایی و همینطور به منظور شناخت میراث فرهنگی و تمدنی ایران اسلامی در قالب بازدید از میراث های طبیعی، تاریخی، باستانی، فرهنگی و اجتماعی كار خویش را آغاز كرد.

رحیم یعقوب زاده، رئیس مركز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران در این زمینه اظهار نمود: در طراحی و اجرای اردوهای علمی- فرهنگی "ایران، مرز پرگهر" كه دوازدهمین سال و دوره خویش را پشت سر گذاشته و سیزدهمین دوره هم از مهرماه امسال شروع به كار كرده و آخر اسفند ادامه خواهد داشت، تلاش می­ شود تا با عرضه مدلی مناسب از بازدید علمی و متناسب با رشته های تحصیلی، دانشجویان از بناهای فرهنگی و تاریخی و پروژه های صنعتی بازدید كنند تا شناختی رودررو و بی واسطه با "ایران تاریخی" و "ایران امروز" داشته باشند.

او با تاكید بر این كه صاحبان استعدادهای برتر تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان در سه دوره متوالی در این طرح هم حضور داشته اند، اظهار داشت: نكته ی مهم در طراحی و اجرای این پروژه این است كه این ­گونه شناخت های بی واسطه از درجه بالای روایی و اصالت برخوردار است كه در نتیجه خودآگاهی تاریخی در دانشجویان تولید می شود، از جانب دیگرعلاوه بر آشنایی دانشجویان با هویت های اصیل(در برابر هویت های كاذب و گاه مخرب)، اعتماد به نفس آنها را برای ساختن ایران امروز بر پایه ی دستاوردهای ایران دیروز بوجود می|آورد.

به گفته ی او نهایت دستاورد این طرح است كه اگر این طرح با كیفیت و كمیت بیشتری صورت پذیرد زمینه ساز خیلی از اتفاق­های خوب آینده خواهد بود.

وی تصریح كرد: اجرای این اردوها بسترهای لازم در جهت بروز و ظهور خلاقیت ها و شكوفایی استعدادهای بالقوه دانشجویان در مسیر دست یابی به دانش های نوین، تولید علم و رفتن به سمت توسعه علمی كشور در بازدیدهایی از مراكز علمی و پژوهشی و بازدید از مواریث تمدنی و آشنایی با مجموعه های تاریخی و فرهنگی پرارزش در همه جای این ایران را فراهم می كند.

یعقوب زاده بیان كرد: شركت كنندگان در اردوهای طرح ملی "ایران، مرز پرگهر" می توانند در مسابقات خاطره نویسی، گزارش علمی و عكس به منظور توصیف بازدید مراكز صنعتی مجموعه های تاریخی و باستانی شركت كنند و آثار خویش را به معاونت های جهاد دانشگاهی تحویل دهند تا بعد از داوری و اعلام رأی داوران در آیین اختتامیه سیزدهمین دوره طرح ملی "ایران، مرز پرگهر" از نفرات برتر این مسابقات تقدیر شود.

براین اساس؛ همه ی دانشجویان و اساتید علاقمند به شركت در این اردوها می توانند به معاونت های فرهنگی جهاد دانشگاهی در سراسر كشور رجوع یا برای كسب اطلاعات بیشتر به سایت مركز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران به آدرس www. istta. ir و كانال تلگرامی @ISTTA رجوع كنند.



 

1396/07/19
23:38:13
5.0 / 5
5275
تگهای خبر: گردشگری , جشنواره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
karkado فروش کادو و انتخاب انواع کادویی
karkado.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاركادو محفوظ است

كاركادو

فروش کادو و انتخاب انواع کادویی