همتی:

وعده دو هفته ای بسنت به اتمام رسید اقتصاد ایران فرو نپاشید

وعده دو هفته ای بسنت به اتمام رسید اقتصاد ایران فرو نپاشید کارکادو: به گزارش کارکادو، همتی اظهار داشت: فروپاشی اقتصادی نه با تحریم و تهدید اثبات می شود و نه با بیانیه های سیاسی.


به گزارش کارکادو به نقل از خبر آنلاین، عبدالناصر همتی رییس بانک مرکزی کشورمان در جواب صحبتهای امروز وزیر خزانه داری آمریکا که از «چاپ پول» و تکرار ادعای فروپاشی اقتصاد ایران سخن می گوید؛ اظهار داشت: امروز طبق وعده وزیر خزنه داری امریکا اخرین روز مهلت دوهفته ای فروپاشی اقتصاد ایران بود. اقای بسنت بجای این که صحبت از نتیجه وعده دوهفته ای خود به میان آورد، صحبت از چاپ پول در ایران کرده است.
همتی افزود: واقعیت های اقتصادی را باید با فاکتورهای قابل اندازه گیری سنجید، نه با مواضع سیاسی.
بگفته رئیس کل بانک مرکزی، آخرین ارقام اعلام شده بانک مرکزی نشان داده است رشد 12 ماهه نقدینگی از ۵۶٫۴ درصد در خرداد ۱۴۰۵ به ۵۱٫۶ درصد در شهریور کم شده است؛ یعنی ۴٫۸ واحد درصد کاهش طی سه ماه و برعکس ادعای امریکاییها رشد نقدینگی در شهریور به کمترین مقدار یعنی ۱.۳ درصد رسید و با مداخله بانک مرکزی در بازار ارز، مسیر صعودی قیمت ارز که ناشی از انتظارات بود، متوقف و حتی کاهشی شد.
رئیس کل بانک مرکزی اضافه کرد: فشار اقتصادی واقعیتی است که مردم آنرا احساس می کنند؛ اما فروپاشی اقتصادی نه با تحریم و تهدید اثبات می شود و نه با بیانیه های سیاسی.

منبع:

1405/07/20
13:10:25
0.0 / 5
6
تگهای خبر: ارز
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
عقیده شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
عقیده:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
karkado فروش کادو و انتخاب انواع کادویی
کارکادو، همراه شما در انتخاب بهترین هدیه برای عزیزانتان
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها