آماده باش پایگاه های امداد و نجات تهران و البرز به دنبال زلزله کرج

آماده باش پایگاه های امداد و نجات تهران و البرز به دنبال زلزله کرج به گزارش کارکادو، سخنگوی هلال احمر از آماده باش پایگاه های امداد و نجات تهران و البرز به دنبال زلزله کرج اطلاع داد.


به گزارش کارکادو به نقل از خبرگزاری ایرنا، ساعت ۲۱ و ۴۷ ثانبه شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ زمین لرزه چهار ریشتری در عمق هشت کیلومتری زمین، مرز استانهای البرز و تهران، حوالی ماهدشت را لرزاند.

سخنگوی هلال احمر شنبه شب و به دنبال وقوع این زمین لرزه از اعزام سه تیم ارزیاب به محل حادثه اطلاع داد.

مجتبی خالدی اضافه کرد: پایگاه های تهران و البرز به حالت کاملا آماده باش هستند.

پیش تر مهدی مهرور معاون استاندار البرز و فرماندار ویژه کرج در باره زمین لرزه کرج به خبرنگار ایرنا گفته بود، این زمین لرزه هیچ گونه خسارتی نداشت.
۳۰ آذر ماه ۱۳۹۶ زمین لرزه ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر استان البرز و تهران را لرزاند که کانون این زمین لرزه در منطقه ملارد تهران و ماهدشت کرج بود.


1404/02/14
10:08:28
5.0 / 5
26
تگهای خبر: رمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
عقیده شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
عقیده:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
karkado فروش کادو و انتخاب انواع کادویی
کارکادو، همراه شما در انتخاب بهترین هدیه برای عزیزانتان
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

karkado.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاركادو محفوظ است

كاركادو

فروش کادو و انتخاب انواع کادویی ، کارکادو، هدیه ای از جنس عشق و خاطره