چرا همه می خواهند با مونالیزا عکس بگیرند؟

چرا همه می خواهند با مونالیزا عکس بگیرند؟ به گزارش کارکادو قرن های متمادی است که مخاطبان مسحور تابلو نقاشی به نام «مونالیزا» شده اند. شاهکاری از «لئوناردو داوینچی» استاد چیره دست ایتالیایی و یک نمونه بی نظیر از تابلو نقاشی رنسانس. این نقاشی مدت ها است که به یکی از مشهورترین آثار هنری جهان تبدیل گشته است.


به گزارش کارکادو به نقل از ایسنا، تابلو نقاشی رنگ روغن «مونالیزا» از سال ۱۸۰۴ میلادی تابحال در موزه لوور پاریس نگهداری می شود. سالانه میلیونها نفر برای بازدید از این نقاشی به این موزه می روند و تلاش می کنند با مشهورترین اثر «داوینچی» عکس بگیرند. «مونالیزا» با آن نگاه گیرا و لبخند مرموز، از همان زمانی که در اوایل قرن شانزدهم میلادی خلق شد، مخاطبان را مجذوب خود کرد.
اما سوال اینجاست چرا امروزه «مونالیزا» مشهور است؟ شاید بهتر باشد با این پرسش آغاز نماییم که «مونالیزا» چیست؟
به گزارش «مدرن مت»، «مونالیزا» یک تابلو نقاشی رنگ روغن است که توسط هنرمند، مخترع و نویسنده ای به نام «داوینچی» خلق شده است. این تابلو نقاشی که گمان می رود در سال ۱۵۰۶ خلق شده باشد، پرتره ای از یک زن را به تصویر می کشد که در مقابل یک منظره غیرواقعی نشسته است.
این تابلونقاشی علاوه بر این که یکی از شناخته شده ترین نقاشی های جهان به حساب می آید، بسیار پرارزش هم به حساب می آید. گمان می رود ارزش این نقاشی که به صورت دائمی در موزه لوور نگهداری می شود به ۸۰۰ میلیون دلار برسد.


اما با تماشای این نقاشی سوالی که به ذهن اغلب مخاطبان خطور می کند این است که «مونالیزا»، سوژه این نقاشی کیست؟
گمان می رود این نقاشی که به تصویرگری های رنسانس از مریم مقدس بسیار شباهت دارد، چهره زنی به نام «لیزا گراردینی»، همسر یک تاجر لباس و ابریشم به نام «فرانسسکو ژوکوندو» را به تصویر کشیده است. به نظر می آید این نقاشی در اتاقکی به نام «لوجیا» که دست کم یک دیواره ندارد، خلق شده باشد.
جزئیات «مونالیزا»


منبع:

1401/03/07
07:33:31
5.0 / 5
257
تگهای خبر: تصویر , نقاشی , نویسنده , هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
karkado فروش کادو و انتخاب انواع کادویی
karkado.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاركادو محفوظ است

كاركادو

فروش کادو و انتخاب انواع کادویی