هنرمندان عرصه دفاع مقدس مورد تقدیر قرار گرفتند

هنرمندان عرصه دفاع مقدس مورد تقدیر قرار گرفتند كاركادو: مراسم تقدیر از هنرمندان عرصه دفاع مقدس با حضور رئیس سازمان سینمایی و مسئولان حوزه دفاع مقدس برگزار گردید.



به گزارش كاركادو به نقل از ایسنا، مراسم تقدیر از هنرمندان عرصه مقاومت و ایثار عصر شنبه (اول مهرماه) همزمان‌ با هفته دفاع مقدس با حضور هنرمندان و مسئولان در سالن سوره حوزه هنری برگزار‌ شد.
در ابتدای مراسم احسان محمد حسنی مسئول بنیاد فرهنگی روایت فتح اظهار كرد: امیدواریم با اعتمادی كه فرمانده بسیج مستضعفین به ما داشتند و یكی از جدی‌ترین كارهای خودشان را رسانه و حمایت از آن انتخاب كردند، لوگوی روایت فتح به دوران اوج خودش برگردد.
در ادامه با حضور محمد مهدی حیدریان، سردار غیب‌پرور، احسان محمد حسنی و هاشم میرزاخانی از هنرمندان فعال در حوزه دفاع مقدس تجلیل شد.
در بخش بهترین تهیه‌كننده، در حوزه دفاع مقدس، محمد خزاعی برای تهیه‌كنندگی «به وقت شام» و «امپراطور جهنم»، سعید ملكان برای تهیه‌كنندگی فیلم «ویلایی‌ها»، سید محمود رضوی برای تهیه‌كنندگی فیلم «سیانور»، سید حامد حسینی برای تهیه‌كنندگی فیلم «سرو زیر آب» و سعید سعدی برای تولید مجموعه آثار دفاع مقدس تقدیر شدند.
در بخش بهترین كارگردانی در حوزه دفاع مقدس، ابراهیم حاتمی‌كیا برای كارگردانی فیلم‌های «به وقت شام» و «بادیگارد» و منیر قیدی برای كارگردانی فیلم «ویلایی‌ها»، بهروز شعیبی برای كارگردانی فیلم «سیانور»، محمد حسین مهدویان برای كارگردانی فیلم «ماجرای نیمروز»، محمدعلی باشه‌آهنگر برای كارگردانی فیلم «سرو زیر آب»، پرویز شیخ طادی برای كارگردان فیلم «امپراطور جهنم» و ابوالقاسم طالبی برای كارگردانی فیلم «یتیم‌خانه ایران» مورد تقدیر قرار گرفتند.
در بخش بهترین بازیگر در حوزه دفاع مقدس، طناز طباطبائی برای ایفای نقش درخشان در فیلم «ویلایی‌ها»، علی نصیریان برای ایفای نقش در فیلم «امپراطور جهنم» و علیرام نورایی برای ایفای نقش در فیلم «یتیم خانه ایران» تقدیر شدند.
ابراهیم حاتمی‌كیا، سعید ملكان، طناز طباطبایی و بهروز شعیبی برای دریافت جوایز خود در این مراسم حضور نداشتند.
محمد خزایی بعد از دریافت جایزه خود گفت: همیشه بعد از دریافت جوایز ان را پیش پدرم می‌بردم اما او ۴۰ روز پیش فوت كرد. اما اكنون می‌توانم حال بچه‌هایی كه پدرانشان را از دست داده و شهید شده‌اند را درك كنم كه سختی‌هایی تحمل می‌كنند.
پرویز شیخ طادی بعد از دریافت جایزه خود گفت: من حدود 12 سال است كه به دنبال كمك كردن و پیگیر اوضاع جانبازان اعصاب و روان هستم، ولی كاری از پیش نبرده‌ام. این عزیزانی كه جنگیده‌اند و به این حال و روز افتاده‌اند را باید حمایت كنیم، چراكه شرایط بسیار سختی دارند، حتی توان دفاع از خود را هم ندارند. خواهش می‌كنم هر كس احساس مسئولیت می‌كند برود و به داد آنها برسد. جای نگهداری از آنها در باغ شهریار نیست.
سعید سعدی هم‌جایزه خود را به خانواده شهید حججی تقدیم كرد.
سپس محمد مهدی حیدریان، رئیس سازمان سینمایی با حضور در جایگاه اظهار كرد: توفیق حضور در این جلسه برای همه مغتنم است. من خوشحالم و افتخار می‌كنم كه كار در سینما را از سال ۵۹ با شهید آوینی در مستندسازی جبهه شروع كردیم و تا امروز كه بیش از 36 سال از آن موضوع می‌گذرد شاید اگر می‌خواستم آینده‌نگری كنم بسیار جایگاه بالاتری برای سینما انتظار داشتم.
او ادامه داد: سینما بسیار قدرتمند است و موارد و نمونه‌های موجود باعث افتخار مملكت ماست. امروز سینما ایران در حالی نیست كه همه به دنبال آن هستیم. ما در بخش سینمای دفاع مقدس حمایت‌هایی داشته‌ایم كه حدود پنج - شش اثر در سال گدشته بوده و امسال هم به همین تعداد بوده است.
رئیس سازمان سینمایی اضافه كرد: فیلم‌های تولید شده در این حوزه با سیر نزولی كمی و كیفی روبه‌رو شد. ما باید تلاش كنیم تا روایتگر ساده‌ای از این ایثار و از خودگذشتگی‌ها باشیم. ما در سازمان سینمایی توجه به كسانی كه بتوانند ارزش‌ها را ارزشمند به تصویر بكشند توجه می‌كنیم و در اولویت توجه ما هستند.
سپس از كتاب پوسترهای عكس دفاع مقدس توسط مسعود نجابتی، شجاعی طباطبائی و دالوند رونمایی شد. كتاب ˮو آن دقائق آبیˮ شامل ۴۸ پوستر،عكس و گرافیك از دفاع مقدس است.
در ادامه رسول نجفیان با حضور در جایگاه قطعه كوتاهی را به صورت تك خوانی اجرا كرد و گفت كه كار آخرم را به شهید حججی تقدیم میكنم.
سپس كلیپی به نام رسم عاشقی كه رسول نجفیان برای شهدا خوانده است، برای اولین بار پخش و از آن رونمایی شد.
با حضور بیژن نوباوه، سردار غیب پرور، و آزادی از رسول نجفیان تجلیل شد.
سپس با حضور این افراد از خانواده شهدا شیردل، خدادای، سیرت‌نیا، سهرابی، رضایی، یزدانی، نوروزی، عسگری، عبداللهی، كریمی، مشجری تجلیل شد.
در ادامه رئیس سازمان بسیج مستضعفین با حضور در جایگاه گفت: امسال محرم با كرامیداشت هفته ی دفاع مقدس همزمان شده است. بزرگان هنر اسلامی در این جلسه هستند كه به آنها عرض ادب می‌كنم.
سردار غیب‌پرور ادامه داد: عاشورا از نطر مكانی و زمانی محدود است اما این جعرافیایی محدود تا قیامت نوع بشر را تحت تاثیر تودش قرار داده. دفاع مقدس ما ۸ سال طول كشید. اما با این گستردگی یك مینیاتور كوجك از عاشورا است. عشق ایثار و هنر از خود گدشتگی و ان‌جیزها كه كربلا را برای ما ماتدگار كرده در ای دفاع هشت ساله وجود دارد. در تمان جنگ ها اوقات تلخ میشود اما به انجه كه اتفاق افتاد می‌بالیم.
او افزود: هیچ شكی دران نیست كه بخش قابل ملاحطه ای از فرهنگ توسط هنر به نسل های بعدی منتقل شد. میبایستی مثل یك‌رزمنده آنها هم در انتقال و فهم یك ملت به نسل های بعدی قیام كنند. هنوز كه هنوز است این خط از خود گدشتگی وحود دارد كه یك قطعه از آن در جبهه مدافعین حرم است.
سردار غیب‌پرور بیان كرد: ما مثل شهید حججی كم نداریم كه در اوج گمنامی شهید شدند و ما كماكان مدیون آنهاییم. امثال او مدال افتخار میشوند بر سینه ی یك ملت. چقدر خوب است كه اهل هنر این حلوه های ایثار را به مردم منتقل كنیم.
او ادامه داد: مردم ما یك مردم هنر دوست هستند. انها هنر را خوب درك میكنند. چقد خوب است كه ما اوج ایثارگری و نجابت مسلمان ایرانی را با زبان هنر و نه تنها با جمعیت خودمان بلكه به جهانیان معرفی كنیم. همانطور كه تا كنون هم تولید شده است‌. صحنه ی هنری ما مثل یك اقیانوس است و باید در خدمت توسعه و فرهنگ دفاع مقدس در بیاید. بنیاد فرهنگی روایت فتح با همكاران خود این رسالت بززگ را به سرانجام برساند و حركتی كه آوینی آعاز كرده است ادامه دهیم.
سپس از كتاب خاطرات خانواده، دوستان و هم‌رزمان شهید محمد حسین خانی به نام ˮعمار حلبˮ رونمایی شد.
در بخش پایانی مراسم از مستند سازان روایت فتح با حضور مرتضی شعبانی، اصغر بختیاری، سلیم غفوری مدیر شبكه مستند، محمد مهدی حیدریان و ایلی بیگی تجلیل شد.
اسامی مستند سازان به این شرح است: سید احسان اصغرزاده، احمد عبدالرحیمی، مصطفی سیفی، محسن اسلام‌زاده، امیرحسین نوروزی، ابوالفضل دمیرچی‌لو، سعید صادقی، ناصر نادری، سید هاشم موسوی، روح‌الله رفیعی، حمید عبدالله زاده، وحید فراهانی، مهدی نعمت اللهی، حسین مومن و بابك تهرانی.
امیرحسین نوروزی بعد از دریافت جایزه خود در این بخش به مظلومیت حوزه مستندسازی اشاره كرد و گفت كه سینمای مستند جون زرق و برق سینمای داستانی را ندارد همیشه مظلوم است.
در ادامه، علت حضور نداشتن حسین مومن، مجروح شدن وی در عراق و سوریه اعلام شد و اینكه او رویش نمی‌شده كه با خانواده‌های شهدا روبرو شود.
به گزارش كاركادو به نقل از ایسنا، اجرای این مراسم را رسالت بوذری برعهده داشت.
محمدمهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی، علی نصیریان، علیرام نورایی، منیر قیدی، مهدی فقیه، علیرضا داوودنژاد، بیژن نوباوه، رسول نجفیان، پرویز شیخ‌طادی، سید محمود رضوی، ابوالقاسم طالبی، باشه‌آهنگر، محمد خزایی، جلیل فرجاد و هوشنگ توكلی از جمله میهمانان حاضر در این مراسم بودند.

 

1396/07/01
22:14:41
5.0 / 5
4976
تگهای خبر: هنرمند , هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
karkado فروش کادو و انتخاب انواع کادویی
karkado.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاركادو محفوظ است

كاركادو

فروش کادو و انتخاب انواع کادویی