صدور اولین ویزای حج تمتع ۱۴۰۵ برای اتباع ایرانی
به گزارش کارکادو، رئیس سازمان حج و زیارت از صدور اولین ویزای حج تمتع 1405 برای اتباع ایرانی اطلاع داد و اظهار داشت: راهکار کاهش هزینه سفر زائرین برای عمره و عتبات عراق در دست بررسی می باشد.
علی رضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت در شورای مدیران سازمان حج و زیارت با اشاره به آغاز صدور روادید حج تمتع ۱۴۰۵، بر تسریع در ادامه پروسه دریافت ویزای الکترونیکی برای تمام حجاج کشورمان تاکید کرد و خواهان هماهنگی حداکثری بخش های اجرائی برای خدمت رسانی شایسته به زوار شد.
رشیدیان با استناد به گزارش مرکز پزشکی حج و زیارت اظهار داشت: روند معاینات پزشکی زوار در مراحل پایانی قرار دارد و تا حالا بالاتر از ۸۳ هزار نفر به پزشکان برای معاینه مراجعه نموده اند که بیشتر آنها تأییدیه استطاعت جسمی دریافت کرده اند و تنها تعداد محدودی موفق به دریافت مجوز عزیمت نشده اند.
رئیس سازمان حج و زیارت با یادآوری این که استطاعت جسمی از شرایط شرعی و قانونی تشرف به حج است، اشاره کرد: متقاضیان باقیمانده هرچه سریع تر برای انجام معاینات به پزشکان معتمد مراجعه نمایند تا پروسه اعزام بدون وقفه صورت گیرد.
رشیدیان همین طور به سفرهای عمره مفرده و عتبات عالیات اشاره نمود و اضافه کرد: راهکارهای کاهش هزینه سفر زوار در دست بررسی می باشد، البته نوسانات قیمتی خارج از اراده مجموعه حج و زیارت است.
وی از برنامه ریزی برای تسهیل حضور ایرانی ها مقیم خارج از کشور در سفرهای عمره آگاهی داد و اضافه کرد: سازوکار معرفی خدمات و نحوه ارایه سرویس به این گروه باید بصورت دقیق طراحی و اطلاع رسانی شود.
رئیس سازمان حج و زیارت درباره ی سفرهای عتبات هم با اشاره به تنوع بسته های اعزام اظهار کرد: افزایش بسته های ارزان به زودی مدنظر است تا متقاضیان بتوانند متناسب با شرایط خود از خدمات پیشبینی شده بهره مند شوند.
بنابر اعلام سازمان حج و زیارت، اعزام حدود ۸۶ هزار و ۷۰۰ نفر در قالب ۵۴۷ کاروان به حج تمتع از هفتم اردیبهشت ماه از ۲۳ ایستگاه پروازی به مقصد عربستان و برای انجام مناسک حج تمتع شروع می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب