چند شب همنشینی با موسیقی ایرانی در تالار رودکی

چند شب همنشینی با موسیقی ایرانی در تالار رودکی به گزارش کارکادو، چهاردهمین دوره از مجموعه کنسرتهای «چند شب» در چارچوب پروژه «چند شب موسیقی ایرانی» از نوزدهم تا بیست و یکم خرداد در تالار رودکی برگزار می گردد.


به گزارش کارکادو به نقل از ایسنا، در این دوره از رویداد موسیقایی «چند شب» نوازندگان سازهای ایرانی با اجرای آثاری از موسیقی کلاسیک ایرانی، طی سه شب در تالار رودکی میزبان علاقمندان موسیقی خواهند بود.
اولین شب از این دوره از ساعت ۲۰ شامگاه دوشنبه ۱۹ خرداد با نوازندگی تار میثم ملکی شروع می شود و بعد از آن فرزانه مهدی زاده نوازنده کمانچه، صبا حسینی نوازنده تار و امیرحسین حسین خواه نوازنده تمبک به روی صحنه می روند.
در شب دوم هم فرزین کشاورز با تک نوازی سنتور و سپس میلاد محمدی (نوازنده سنتور) و مسعود تورع (نوازنده تمبک) با اجرای دونوازی قطعاتی را پیش روی مخاطبان قرار می دهند.
سومین و آخرین روز از برگزاری این دوره هم با تکنوازی قانون پارسا احسانی و دونوازی کمانچه و سنتور المیرا مردانه و محمد عشقی برگزار می گردد.
مجموعه کنسرتهای «چند شب» به مدیریت افشین معصومی از تیر سال ۱۳۹۶ با هدف یادآوری ریشه های اصلی موسیقی در دوره های مختلف طراحی و برگزار شده که در هر دوره به یک، ۲ یا چند ساز از حوزه موسیقی ایرانی، کلاسیک و نواحی و بخش های دیگری از گونه های موسیقی پرداخته می شود.
چهاردهمین دوره رویداد موسیقایی «چند شب موسیقی ایرانی» طی سه شب و از ساعت ۲۰ دوشنبه تا چهارشنبه، نوزدهم تا بیست و یکم خرداد در تالار رودکی برگزار می گردد.



1404/03/19
09:53:26
5.0 / 5
53
تگهای خبر: طراحی , موسیقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
عقیده شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
عقیده:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
karkado فروش کادو و انتخاب انواع کادویی
کارکادو، همراه شما در انتخاب بهترین هدیه برای عزیزانتان
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

karkado.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاركادو محفوظ است

كاركادو

فروش کادو و انتخاب انواع کادویی ، کارکادو، هدیه ای از جنس عشق و خاطره