کتاب دوران داوری نقد می شود

کتاب دوران داوری نقد می شود کارکادو: اولین نشست از سلسله نشست های سه شنبه کتاب فرهنگستان علوم از طرف کتابخانه و مرکز اسناد این فرهنگستان انجام می شود.



به گزارش روابط عمومی فرهنگستان علوم نشست نقد کتاب دوران داوری با حضور محمدرضا زائری رییس اندیشگاه کتابخانه ملی، احمد بستانی استادیار دانشگاه خوارزمی، مالک شجاعی جشوقانی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، عبدالجواد موسوی شاعر و روزنامه نگار و همین طور حامد زارع نویسنده کتاب انجام می شود.
این کتاب شامل وقایع نگاری فرهنگی و فکری هشتاد و نه سال زندگی رضا داوری اردکانی است. به سبب مواجهات و مباحثات داوری با چهره های پرشماری از تاریخ اندیشه معاصر ایران از دهه چهل خورشیدی تا به امروز، «دوران داوری» را می توان دربردارنده داستان روشنفکران و فیلسوفان ایرانی در قرن گذشته دانست. داستانی که بااینکه داوری نقش اول آنرا بر عهده دارد، اما روایت گر شخصیت، فردیت و موقعیت های مهم فکری و فرهنگی در دهه های گذشته است. سال هایی که جلال آل احمد و احمد فردید روشنفکرش، حسین نصر و داریوش شایگان آکادمیسینش، غلامحسین صدیقی و مظفر بقایی سیاستمدارش، مصطفی رحیمی و غلامحسین ساعدی نویسنده اش و علی شریعتی و عبدالکریم سروش سخن سرایش بوده اند. در این کتاب به همه این چهره ها پرداخته شده و داستان مواجهه داوری با آنان در قالب داستانی پرهیجان اما مستند روایت شده است. در حقیقت «دوران داوری» ناداستانی برای درک یک روایت است: روایت مواجهه و چه بسا مبارزه روشنفکری با خرد فلسفی.
شایان ذکر است که این جلسه روز سه شنبه سی خرداد 1402 ساعت 11 بامداد برگزار می گردد و ورود برای عموم علاقمندان آزاد است. افرادی که تمایل به حضور در نشست دارند می توانند به آدرس میدان ونک، چهارراه جهان کودک، بزرگراه حقانی، خروجی کتابخانه ملی، فرهنگستان علوم، طبقه همکف، تالار دکتر رضا داوری اردکانی مراجعه کنند. همین طور این جلسه بصورت زنده بوسیله اسکایپ پخش خواهد شد.
۵۷۵۷

1402/03/28
08:40:56
5.0 / 5
387
تگهای خبر: دانش , فرهنگ , كتاب , نویسنده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
karkado فروش کادو و انتخاب انواع کادویی
karkado.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاركادو محفوظ است

كاركادو

فروش کادو و انتخاب انواع کادویی