سه راه رسیدن به آرامش از منظر اسلام

سه راه رسیدن به آرامش از منظر اسلام كاركادو: علت اینكه بیشتر افراد، كمتر به آرامش درونی می رسند، این است كه مسیر زندگی را اشتباه می روند در صورتیكه روش های بسیار ساده ای برای رسیدن به آرامش وجود دارد كه نه هزینه بردار است و نه نیاز به پزشك دارد. در این روش انسان باید خودرا از درون خود اصلاح كند. اگر انسان از درون اصلاح گردد حسادت ها، چشم هم چشمی ها، ریاست طلبی، وابستگی به دنیا، نام آورشدن، حرص و طمع مال و... از بین می رود چونكه همچون عواملی كه موجب سلب آرامش افراد می شوند این ها هستند.


به گزارش کارکادو به نقل از ایسنا، در نگاه اول باید دانست که آرامش در زندگی از بهترین نعمت های الهی است که خداوند به انسان داده است. انسانی که در زندگی آرامش دارد، نگران نیست و افعال روزمره زندگی خودرا به نحو احسن انجام می دهد. در مواردی مشاهده می نماییم که بعضی از خانواده ها که شاید در ظاهر یک آسایش و آرامش نسبی دارند اما وقتی به درون زندگی آنها مراجعه می نماییم می بینیم که زندگی آنان گاهی در مواردی دارای اضطراب و استرس و افسردگی روزمره است.
در منابع دینی و روایی وارد شده است که دعا یکی از راه های ارتباط با پروردگار هستی است که آرامش بی نظیری را به فرد می بخشد. در قرآن وارد شده است که دل انسان تنها با یاد خدا آرامش می یابد" أَلا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ" از همین رو نیز دعاهایی که برای آرامش، اعصاب و روان در قرآن وارد شده است.
یکی دیگر از موارد آرامش از منظر دین "راضی بودن به رضای خداوند" است. "صبر بر حوادث" و "شکر بر نعمت های خداوند" هم از دیگر عوامل آرامش بخش در وجود انسان است.
امام علی(ع) می فرمایند: اگر به آنچه که می خواستی نرسیدی از آنچه هستی نگران نباش. (نهج البلاغه حکمت ۶۹)
حضرت علی(ع) می فرماید: مثلا اگر قرار بوده به یک مقام و پست ویژه برسی ولی به هر نحوی نرسیدی این جریان تو را نگران نکند، چون این نگرانی مایه سلب آرامش تو می شود.
حضرت علی(ع) در جای دیگر می فرمایند: هر گاه آنچه را که می خواهی نیست پس آنچه را که هست بخواه. (غررالحکم ج۳ ص۱۳۵). مطالبات انسان اگر بنا بر چیزهای موجود باشد مایه آرامش اوست در غیر این صورت گمشده ای دارد که هیچ گاه پیدا نخواهد شد.
نقطه مقابل " رضایت مندی و صبر و شکر" مسائلی وجود دارد که موجب سقوط انسان می شود. اگر انسان راضی نباشد می شود شاکی و اگر صبور نباشد جزع و کفر می کند و اگر شاکر نباشد نقطه مقابل آن می شود کفران. عوامل دیگری هم همچون نظم، تلاش و کوشش، پاکیزگی و نظافت، برنامه ریزی صحیح و... موجب آرامش انسان می شود.




منبع:

1399/03/21
11:28:06
5.0 / 5
3045
تگهای خبر: هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
karkado فروش کادو و انتخاب انواع کادویی
karkado.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاركادو محفوظ است

كاركادو

فروش کادو و انتخاب انواع کادویی