از تنهایی و افسردگی تا اجرای آثار در اركستر ملیبعلاوهفیلم

از تنهایی و افسردگی تا اجرای آثار در اركستر ملیبعلاوهفیلم كاركادو: فاضل جمشیدی درباره عبدالكریم مهرافشان ـ نوازنده ویولن و آهنگساز ـ  كه چندی قبل درگذشت، اظهار داشت: او سال ها درگیر تنهایی و افسردگی بود.


فاضل جمشیدی ـ خواننده ـ در گفت وگویی با ایسنا اظهار نمود: عبدالكریم مهرافشان دوم اسفندماه به علت شكستگی لگن دارفانی را وداع گفت. او سال های سال درگیر تنهایی و افسردگی بود.
او ادامه داد: من سه كار از وی در ایران و چین با اركستر موسیقی ملی ایران به رهبری فرهاد فخرالدینی خواندم. نام این آثار «دیدار»، «خلوت شب» و «بهار رویا» است. چند ماه پیش من به همراه چند نفر از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به خانه او رفتیم و از او عیادت كردیم.
جمشیدی همینطور اظهار داشت: قرار بود آثار وی در اركستر ملی ایران اجرا شود و در این باره هم با آقای فریدون شهبازیان (رهبر اركستر ملی ایران) صحبت كردیم؛ ان شاءلله بعد از تكمیل نت های وی این كار انجام می گردد.
او درباره مراسم ترحیم این هنرمند بیان كرد: این مراسم روز پنجشنبه دهم اسفندماه از ساعت ۱۵ تا ۱۶ در منزل او به نشانی خیابان خالداسلامبولی(وزرا) برگزار می گردد.
به گزارش كاركادو به نقل از ایسنا، عبدالكریم مهرافشان در سال ۱۳۰۷ متولد شد. از سن ۲۵ سالگی در رادیو ایران استخدام شد و در اركستر شماره دو و اركستر ویژه كه توسط مشیر همایون تأسیس شده بود، نوازنده ویولن شد. و در سال ۱۳۳۷ توسط حسین دهلوی به وزارت فرهنگ و هنر وقت منتقل شد و در اركستر صبا به نوازندگی ویولن پرداخت.
این هنرمند در سال ۱۳۴۲ به سمت آهنگساز و سرپرست یكی از اركسترهای موسیقی ملی وزارت فرهنگ و هنر منصوب گردید و در مدت همكاری اش بیش یكصد و چهل آهنگ ساخت كه در حدود چهل عدد آن‏ها ضبط شد.
از آثار وی می توان به «ایوان مداین» با شعری از خاقانی، «سروچمان» با شعر حافظ، «شعله‏ های عشق» با شعر ابراهیم صفایی، «زلف بر باده مده» با شعر حافظ، «واله و شیدا» با شعر مولوی و برای اركستر «امید» در دستگاه چهارگاه و «مژده» در دستگاه ماهور اشاره نمود.
قرار است پیكر این هنرمند چهارشنبه نهم اسفند از مقابل تالار وحدت تهران تشییع شود.
در ادامه می توانید ویدیویی از اجرای قطعه «بهار رویا» را ببینید. این اثر توسط عبدالكریم مهرافشان آهنگسازی شده و توسط اركستر موسیقی ملی ایران به اجرا درآمده است. رهبر این اجرا فرهاد فخرالدینی و خواننده آن فاضل جمشیدی هستند.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی كند.
فایل آن را از اینجا دانلود كنید: video/mp4

1396/12/07
16:56:25
5.0 / 5
4893
تگهای خبر: آهنگساز , دستگاه , شعر , موسیقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
karkado فروش کادو و انتخاب انواع کادویی
karkado.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاركادو محفوظ است

كاركادو

فروش کادو و انتخاب انواع کادویی